Praktisk info

Konsultationer
Åbningstider: Dagligt kl. 8.00 til 16.00. Onsdag er der konsultation til kl. 17.30 efter aftale.
Åben konsultation: Dagligt kl. 11.00-12.00, dog ikke onsdag.

Planlagte konsultationer
Der er oftest afsat 10-15 minutter til de planlagte konsultationer. Hvis du har brug for længere tid må du oplyse det ved tidsbestilling.

Åben konsultation
Åben konsultation er til akutte problemstillinger, og konsultationen er af kort varighed. Der er kun tid til at diskutere én problemstilling.

Vi er taknemmelige for at børnene har fået flyverdragten og andet overtøj af, inden de kommer ind i konsultationen.

Telefontid
Telefontid: Dagligt kl. 8.00 til 9.00Tidsbestilling:
Når du ringer op vil telefonsvareren oplyse om hvordan du trykker dig ind til den enkelte læge. Du oplyses ikke på telefonsvareren om hvilke læger der træffes på dagen. Du kan derfor trykke dig ind til en læge, men alligevel blive mødt i telefonen af en anden læge, eller af en sygeplejerske. Under “nyheder” kan du se hvilke læger der er tilstede hvilke dage.

Kommunikation via hjemmesiden
Fra menupunkterne under “Online” i venstre side kan du bestille tider, forny dine recepter og modtage prøvesvar. Du kan også sende korte spørgsmål til lægerne, og læse svar fra disse.

For at anvende online kommunikation, skal du oprette dig som bruger

Brugernavnet er dit CPR-nummer (uden mellemrum eller bindestreg)
Du kan oprette dig som bruger selv på hjemmesiden, såfremt du er tilmeldt som patient i gruppe 1. Alternativt kan du ved henvendelse til sekretæren få hende eller ham til at oprette dig som bruger.

Du kan også modtage svar på prøver og undersøgelser via online funktionerne, ofte kan vi give et kort fyldestgørende svar online, men er vi i tvivl finder vi  en tid til dig. Såfremt du ønsker svar på prøver elektronisk, skal du blot fortælle dette når du er til undersøgelsen.

Du kan sende korte spørgsmål til lægerne, men formulér dig ikke for bredt. Mange spørgsmål kan bedst besvares i konsultationen. Svar afgives indenfor 5 hverdage.

Du kan bestille recepter når du er logget ind, men vær opmærksom på, at du kun kan bestille “fast medicin”. Det betyder at medicinen skal være registreret som fast benyttet for at det optræder på listen over medicin, du kan forny. Tal med lægen om det når du kommer næste gang, og send en almindelig besked til lægen via hjemmesiden om hvilket medicin du ønsker at bestille, så retter vi det til efterhånden.

Efter kl. 16 kan du ved akut opstået sygdom kontakte regionens sygeplejerskebetjente akutordning på tlf. 1813.